Verhuizen gaat makkelijker met Schoorl v.d. Veldt B.V.

Een verhuizing gaat vaak gepaard met zorgen. Daarom is het fijn dat u het transport van uw inboedel kunt overlaten aan een ervaren verhuisbedrijf met vakbekwame mensen: Schoorl v.d. Veldt B.V. Vanzelfsprekend kunt u ook zelf verhuizen, maar vakmensen verhuizen toch altijd sneller, beter, veiliger én uiteindelijk voordeliger. Benieuwd hoe dat dan precies zit? Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken. Wij verhuizen zowel voor particulieren als bedrijven.

Verhuisdozen, verhuisdekens, garderobedozen, etiketten en verhuis-inpakpapier heeft u waarschijnlijk zelf niet liggen. Deze benodigdheden leveren wij in bruikleen. Wij gaan altijd zo zorgvuldig mogelijk met uw inboedel om en zullen, waar nodig, meubels demonteren om ze veilig te kunnen inpakken. Uiteraard wordt alles op locatie weer netjes uitgepakt en gemonteerd. Woont u op grote hoogte? Geen paniek. We beschikken over een verhuislift.

Verhuist u niet meteen dan kunt u de gehele inboedel tijdelijk bij ons opslaan. Voor opslag maken we gebruik van 10 of 20ft containers, die wij in onze verwarmde loods opslaan.

Vraag een vrijblijvende prijsopgave aan. Bel naar 023-5375239.

verhuizing Noord-Holland